Cele mai sigure ruletă populară cazinouri

  1. Jocuri Online Cele Mai Bune Blackjack Electronic 2023: Alte elemente memorabile, cum ar fi uraganul care a măturat Kansas, pantofii roșii rubin, un balon cu aer cald și o imagine drăguță a lui Toto într-un coș, au făcut tăietura.
  2. Spins Gratuite Aparate Fructe - Dacă vizitați platforma pentru a încerca titlurile sale de Poker, sunteți pentru un tratament.
  3. Jocuri Cu Română Ruletă Noi: Echipa noastră de recenzii nu a găsit un bonus Australian fără depunere activ la Aussie Play.

Jackpot în engleză

Română Păcănele Rotiri Gratuite
Cel mai adesea, administrația se întâlnește la jumătatea drumului și decide să nu blocheze contul.
Jocuri De Cazinou Fără Depozit Online Aparate Gratis
Am pierdut plățile în ultima săptămână sunt atât de.
Nu există nici o modalitate mai rapidă de a începe adunand jocuri cele mai mari plăți.

Cazinou 3d slot ri 2023

Blackjack Electronic Joc 2023
Prin urmare, trebuie să dezvoltați anumite abilități înainte de a putea câștiga bani buni.
Spins Gratuite Blackjack Gratis 2023
Șansele de a câștiga în Powerball sau orice altă loterie majoră rămân aceleași indiferent de câte bilete sunt vândute.
Gratis Cele Mai Bune Ruleta Electronica

+40243361061 | contact@odelamenca.ro

DOVS – Drepturile omului la viata si sanatate

Project Info

Project Description

Nume proiect: DOVS – Drepturile Omului la Viata si Sanatate
Perioada de desfasurare: 01.08.2020 – 31.01.2021

Finantator: proiectul este derulat cu sprijinul financiar Active Citizens Fund Romania, program finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

Locul de desfasurare: localitatile Ludesti (Dambovita), Fetesti (Ialomita) si Barcea (Galati).

Scop: de a crea un mediu inclusiv si de cooperare in cele 3 localitati in vederea respectarii drepturilor omului. De asemenea, ne dorim sa combatem violenta domestica si sa dezvoltam o atitudine favorabila in ceea ce priveste drepturile omului in randul cetatenilor.

Obiective:

O1: Creearea unui mediu incluziv si de cooperare in cele 3 localitati intre membrii comunitatii si intre comunitati si autoritati in care drepturile omului si demnitatea umana sunt valori asumate de toti factori interesati (autoritati si institutii publice, cetateni, membrii comunitatilor vulenrabili, romii).

O2: Combaterea inegalitatilor de gen si a violentei de gen in cele 3 localitati prin monitorizare si prin informare, respectiv constientizarea a 180 de femei dezavantajate despre actiunile ce le pot intreprinde in vederea combaterii fenomenului de violenta domestica, inclusiv prin pregatireaa 15 specialisti pentru o mai buna interventie.

O3: Dezvoltarea unei atitudini favorabile a 330 de cetateni din cele 3 localitati fata de drepturile omului.

Activitati: principalele activitati ale proiectului sunt: informare cu privire la Covid 19 si constientizarea nevoii de respectare a masurilor impuse de autoritati; cursuri despre drepturile omului,mediere si de combatere a violentei domestice; mediere intra-comunitara si monitorizarea respectarii masurilor impuse de autoritati; monitorizarea actiunilor organelor de ordine in vederea respectarii dreptulurilor omului; ateliere tematice de informare si capacitare a femeilor – combaterea violentei de gen.

Grupurile tinta vizate sunt: liderii locali (15 persoane vor fi instruite cu privire la procesul de mediere si vor dobandi cunostinte cu privire la respectarea drepturilor omului), familii cu venituri scazute sau fara venituri (75 de familii vor primi pachete cu alimente si produse igienico-sanitare), femei vulnerabile (180 de femei vor participa la atelierele de combatere a violentei domestice si vor invata cum sa gestioneze acest fenomen).

Rezultate: 330 de persoane cu atitudine favorabila pentru drepturile omului, 15 lideri care isi imbunatatesc cunostintele in mediere si drepturile omului; un mediu in care toti factorii interesati colaboreaza pentru limitarea raspandirii virusului COVID 19 si respectarea drepturile omului; ; 75 Familii care vor fi sustinute pentru a trece mai usor peste situatia de criza; cunostinte imbunatatite pentru 180 de femei vulnerabile pentru a evita de a fi victime ale violentei domestice.

Buget: 14,952 euro

You are donating to : Centrul Cultural al Romilor O Del Amenca

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...