Cele mai bune blackjack fără depunere online

  1. Română Ruletă Online Bonus Fara Depunere: O piață pentru o cursă este considerată ante-post până când declarațiile finale și line - up este dezvăluit.
  2. Păcănele Mobil Gratis 2023 - În timp ce are fanii săi, mulți oameni preferă de fapt slot machines, deoarece acestea sunt extrem de ușor de jucat – nu există nici un element de calificare implicat, astfel încât să se bazeze pur și simplu pe șansa de a lovi o combinație câștigătoare.
  3. Gratuite Online Blackjack Pentru Bani 2023: Simbolul scatter care declanseaza rundele de rotiri gratuite si simbolul wild care poate inlocui toate celelalte simboluri pentru a ajuta la formarea combinatiilor castigatoare..

Gratis cele mai bune 3d păcănele 2023

Jocuri Cu Cele Mai Bune Rotiri Gratuite Noi
NetEnt a fost unul dintre primii furnizori de software pentru a merge direct în Pennsylvania pe tocuri de acest SUA Statele nou reglementate spațiu de jocuri de noroc on-line.
Cele Mai Bune Sloturi Jocuri De Noroc
Acesta oferă jucătorilor o șansă de a verifica un nou site și potențial câștiga niște bani.
Acești motocicliști purceluși trăiesc pe drum și pot tura motorul pentru a oferi victorii de peste 10,000 x pariul.

Super ruletă fara depunere

Jocul Blackjack Pentru Bani Online Reguli
Un slot cu variație redusă, cu o plată maximă destul de scăzută, sloturile Wheel of Wishes adevărata forță se află în jackpotul progresiv.
Rotiri Gratuite Online România 2023
Mai întâi trebuie să vă ajustați pariul, de la 15 la 150, trecând prin 30, 75 și 120.
Jocuri Cele Mai Bune 3D Păcănele

+40243361061 | contact@odelamenca.ro

Istoric

Centrul Cultural al Romilor O Del Amenca este o organizatie non-guvernamentala infiintata pe baza ordonantei 26/2000 in data de 7 iunie 2001, fiind inregistrata la Judecatoria Fetesti cu numarul 1237/2001.

2001

Asociatia a fost infiintata in anul 2001 ca rezultat al proiectului cultural O Del Amenca implementat de organizatia Romani Criss. Persoanele implicate in proiectul cultural O Del Amenca la nivel local, au inteles ca impactul social ar fi mult mai mare daca resursele ar fi gestionate local si decizile ar fi luate la nivel local. Astfel, cele 6 persoane implicate in proiect au luat hotararea de a infiinta asociatia Centrul Cultural al Romilor ”O Del Amenca”. In perioada 2002 -2006 a urmat implementarea unei serii de proiecte culturale cu finantare de la Open Society institute care au avut ca scop promovarea culturii rome de catre copiii si tinerii romi.

2002-2006

In anul 2002 a fost implementat un proiect generator de venit care a avut in vedere infiintarea unui atelier de croitorie. Desi in anul 2002 termenul de economie sociala nu era cunoscut in Romania, totusi acest proiect a avut in vedere multe din elementele acestei abordari. Astfel s-a dorit ca aceasta atelier sa fie detinut si gestionat de catre persoanele care lucrau in atelier. In plus totul se realiza cu participarea si implicarea comunitatii. In perioada 2002 -2006 a urmat implementarea unei serii de proiecte culturale cu finantare de la Open Society institute care au avut ca scop promovarea culturii rome de catre copiii si tinerii romi.

2008

In anul 2008 au fost redefinita misiunea, repectiv vizunea organizatiei de catre membrii organizatiei. A urmat implementarea unor proiecte de loby si advocacy care au avut ca scop dezvoltarea de politici locale de incluziune a comunitatilor de romi in societate. In anul 2008 un nou proiect generator de venituri a fost finantat. Prin acest proiect s-a infiintat un atelier de tamplarie PVC care functioneaza si astazi.

2009

Incepand cu anul 2009 ODA implementeaza o serie de proiecte in domeniul sanatatii care au avut ca scop combaterea discriminarii si promovarea de politici care sa imbunatateasca accesul la servicile de sanatate pentru populatia de etnie roma.

2010-2013

In perioada 2010-2013 organizatia noastra a implementat in parteneriat cu Roma Education Fund Romania proiectul „Scoala dupa Scoala primul pas pentru succesul scolar si profesional”. In acest proiect organizatia noastra a fost responsabila de 16 centre Scoala dupa Scoala din regiunea Sud-Muntenia.

2013

In anul 2013 au avut loc cateva schimbari la nivel institutional: am marit numarul de membrii la 13, am schimbat consilul director si l-am marit de la 3 la 5, a fost numit un presedinte al organizatiei.

Evolutia organizatatiei noastre este evidenta iar lucrul acesta se poate vedea in abordarea participativa a problemelor cu care se confrunta comunitatea. De asemenea relatiile cu autoritatile locale s-au intesificat si sunt premize de a avea mai multe initiative comune. Exista resursa umana pregatita care poate fi activata in comunitatile de romi. Toate acestea reprezinta perspective importante pentru intiative serioase care sa contribuie la imbunatatirea situatiei romilor.

You are donating to : Centrul Cultural al Romilor O Del Amenca

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...