+40243361061 | contact@odelamenca.ro

Echipa | Comitetul Director

 

Florin Nasture
Presedinte

Florin Nasture este doctor in stiinte politice si detine un master in dezvoltare sociala practica obtinut la Facultatea Metropolitana din Londra (Metropolitan University of London). Florin este si absolvent al unui master in management strategic la universitatea Bucuresti – Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala. Florin Nasture are o expertiza indelungata in domeniul educatiei scolare pentru grupurile dezavantajate. Inca din anul 1998 a coordonat proiecte educationale si culturale in cadrul organizatiei Romani Criss. Incepand cu anul 2005 a activat ca facilitator national pentru Roma Education Fund pana in anul 2010 cand a devenit managerul proiectului strategic „Scoala dupa Scoala primul pas pentru succesul scolar si profesional. Un alt domeniu cu care Florin Nasture este foarte familiar este cel al dezvoltarii comunitarii fiind facilitator pentru diferite organizatii internationale (Comisia Europeana, UNDP, Consilul Europei).

 

Nela Visan
Membru

Visan Nela a absolvit Facultatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti, iar ulterior a participat si absolvit cursurile de formare a mediatorilor scolari si limba rromani.
De asemenea a absolvit cursul de ,,Coordonator de mediatori sanitari”.
In prezent lucreaza mediator scolar la Scoala Gimnaziala,,Mihai Viteazul”Fetesti, unde in paralel a fost si mentor in Programul “Copiii si parintii romi vor la scoala”.
Visan Nela are experinta in lucrul cu tinerii romi si cunoaste foarte bine realitatile de la nivel local.

Ion Leonard
Responsabil financiar

Ion Leonard este vorbitor nativ si face parte dintr-o comunitate de romi traditionala. A absolvit Academia de Stiinte Economice din Bucuresti si este responsabilul financiar al organizatiei. In acelasi timp administreaza intreprinderea sociala a organizatiei (atelier de tamplarie PVC). Aceasta intreprindere sociala este rezultatul proiectului ”O viata mai buna pentru romi” finantat din programul PHARE. Leonard a participat la mai multe instruiri care au avut ca tema managementul financiar sau dezvoltarea de activitatii economice. In perioada 2010-2013 a fost facilitator educational in proiectul ”Scoala dupa Scoala primul pas spre succesul scolar si profesional”. Ion Leonard a gestionat o serie de afaceri si este familiar cu aspectele financiare ale domeniul ONG.

Carmen Birci
Membru

Carmen Birci a absolvit Colegiul de Medicina Generala din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, a ocupat functia de: operator interviu la Metro Media Transilvania si desfasura activitati de deplasare pentru efectuarea de sondaje de opinie prin aplicarea de chestionare . A ocupat si functia de asistent medical comunitar in Constanta in cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta .Asistent coordonator al programului de mediere sanitara in cadrul organizatiei Romani Criss- Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii. A desfasurat activitati de voluntariat in cadrul organizatiei ODA , precum si in cadrul altor organizatii precum Asociata Speranta si Incredere din Constanta, inca din 2007.
In anul 2015 a coordonat proiectul ,, Locuire si Scoala dupa Scoala in comunitatile de romi,, .
In prezent este membra in comisia CEAC din cadrul Scolii Gimnaziale nr 6 ,,Mihai Viteazul din Fetesti si isi desfasoara activitatea intr-un proiect pe sanatate, in cadrul organizatiei ODA ,,Paralegal- Accesul la servicii publice de sanatate”.

Eugen Ghita
Membru

Eugen Ghita a absolvit facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Universitatea Andrei Saguna. Apoi si-a completat studiile cu un Master in Administratie Europeana, Institutii si Politici Publice in cadrul Universitatii Ovidius din Constanta.
Eugen Ghita lucreaza in sectorul non-guvernamental din anul 2008, avand experinta in domeniul furnizarii de servicii sociale. Principala preocupare a fost de facilitator comunitar in programe europene din domeniul Educatiei, Sanatatii, Asistentei Sociale si a Drepturilor Omului destinate romilor si copiilor cu dizabilitati. Colaborarile cu alte asociatii importante din tara cum ar fi Romani CRISS, Agentia Impreuna, SASTIPEN, Roma Access, Fundatia Floarea Ialomiteana i-au oferit sansa sa capete experienta in a lucra cu grupurile dezavantajate.
De asemenea este presedintele Asociatiei „Ajutati-ne sa intelegem lumea” si administrator al mai multor centre de recuperare a copiilor cu Tulburari din Spectrul Autist din judetul Ialomita.

You are donating to : Centrul Cultural al Romilor O Del Amenca

How much would you like to donate?
$10 $20 $30
Would you like to make regular donations? I would like to make donation(s)
How many times would you like this to recur? (including this payment) *
Name *
Last Name *
Email *
Phone
Address
Additional Note
paypalstripe
Loading...